2012. Compuworx Zrt. - Pax Technology Ltd. stratégiai együttműködése2012 augusztusában Compuworx Zrt. és a Pax Technology Ltd stratégiai együttműködési szerződést kötött, melynek keretében Compuworx értékesíti a PAX típusú POS terminálokat Magyarországon.A PAX terminálok működéséhez szükséges banki szoftverek fejlesztése szintén Compuworx feladatai közé tartozik.

Pax Technology Ltd. vezető ázsiai POS terminál megoldásokat szállító vállalat, és az egyik legaktívabb globális szereplő.A PAX vállalat 2000-ben alakult, székhelyük Hong Kongban van, a kutatási és fejlesztési központjuk Shenzenben, az amerikai leányvállalatuk Jacksonville, Floridában található.

A vállalatnak már több mint 600 alkalmazottja van, a létszám több mint 50%-át a kutatásban és fejlesztésben dolgozó mérnökök alkotják, az értékesítő és marketing munkatársak a létszám 30%-át teszik ki.

A mai napig a PAX vállalat eladott több mint 4 millió POS terminált világszerte.Világszerte 35 forgalmazóval működik együtt, és több mint 70 országban értékesíti termékeit.2012-ben 30% bevétel növekedést generált a külföldi piacon.

Innovatív globális szolgáltató, aki elektronikus fizetési megoldásokat kínál világszínvonalú, költséghatékony és kiváló minőségű POS termináljaival. A PAX legkiemelkedőbb POS szállítója a terminál megoldásokat elfogadó bankoknak Kínában, emellett jelentős piaci részesedést szerzett a nemzetközi piacokon is.

A PAX Vállalat mögött egy magasan kvalifikált fejlesztési csapat áll, így képesek gyorsan és költséghatékonyan fejleszteni olyan alkalmazásokat, amelyek világszerte szükségesek.

Termékeik kiváló hírnévnek örvendenek az egész világon és gyorsan bővülő partner hálózattal rendelkeznek.