2013. City Taxi POS terminálok szállítása és E-Taxicsekk rendszer fejlesztése


A Compuworx Zrt. és a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet megállapodása alapján Compuworx Zrt. kifejlesztette és üzemelteti a taxi fuvarszervező társaság komplex kártyaelfogadó megoldását.A rendszer magában foglalja az elszámoló központ és számlázó rendszer üzemeltetését, közel 1.000 darab PAX típusú POS bankkártya elfogadó terminálok bérletét és karbantartását.

Compuworx fejlesztette és üzemelteti a komplex E-Taxi rendszert, ideértve a havi mintegy 100.000 vásárlási tranzakció feldolgozását és számlázását. Az E-Taxi rendszer megoldást kínál fuvardíjak, elszámolások napra pontos nyomon követésére, bármikor lekérdezhető kimutatások(évi-havi-napi bontásban) elkészítésére. 

Az E-Taxi rendszer olyan komplex elektronikus rendszer, amely megoldást kínál a jelenleg alkalmazott taxicsekk fizetési módok korszerűsítésére, az ezzel járó elszámolási feladatok automatizálására. Legalább olyan célkitűzés az ügyfelek kényelmének biztosítása, mint a feléjük, illetve a taxisok felé történő pontos elszámolás.

Az ügyfelek és taxisok felé történő elszámolás segítésére létrejön egy Elszámoló Központ, ahol az összes taxicsekkes fizetés tranzakciója beérkezik, az adatok feldolgozásra kerülnek és elkészülnek a számlák is. Az Elszámoló Központ információt is szolgáltat az ügyfelek, a fuvarszervezők, illetve a taxisok számára.

Az Elszámoló központ egyedülálló módon képes kezelni akár havonta több mint 100.000 tranzakciót és több százmilliós forgalmat egyaránt.

A Compuworx a terminálokon kívül a legmodernebb technológiával rendelkező NFC kártyákat is szállítja City Taxi részére, valamint  saját fejlesztésű Android alapú „City Taxi Card Info” megnevezésű szoftverét, mely ingyenesen letölthető minden City Taxi ügyfél részére. Az applikáció lehetőséget biztosít a szerződött ügyfelek számára, hogy utazásaik és azok költségeit nyomon kövessék az NFC kártya segítségével.