Egyéni ügyfelek (Taxi, Gasztró, KKV)
Cégünk a PAX S90es mobil terminált ajánlja egyéni taxis, KKV ügyfeleknek, valamint gasztronómiai egységek üzemeltetőinek. A PAX S90 mobil terminál ismertetőjét megtalálja webshopunkban. Jelen oldal a terminál megrendelésében valamint az OTP rendszerébe való illesztésében nyújt segítséget. Jelen pillanatban az általunk forgalmazott terminálok működésének feltétele, hogy a terminál üzemeltetője vállalkozói folyószámláját az OTP banknál vezesse. Termináljaink természetesen az összes hazai és nemzetközi kibocsátású Visa/Mastercard/AMEX kártyát elfogadják, valamint alkalmasak érintésmentes (PayPass) tranzakciók kezelésre is.

Vásárlás menete:

1. Keresse fel az OTP Bank üzletkötőjét.
Az alábbi link segítségével kiválaszthatja az Ön körzetébe eső területileg illetékes üzletkötőt:
https://www.otpbank.hu/portal/hu/Kartyaelfogadas/Kapcsolat

2. Töltse ki a kereskedői jelentkezési lapot a kártyaelfogadáshoz,melyet ezen a linken keresztül tud letölteni
https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/Kereskedoi_jelentkezesi_lap.pdf
majd jutassa el üzletkötőjéhez.3. Az OTP Bankkal kötött kártyaelfogadói szerződésbe fontos, hogy a terminál műszaki adata/darabszám/költség táblázatba a PAX S90 készüléket írja be.

4. Amennyiben szerződését megkötötte az OTP Bankkal, Önnek más teendője nincs, a Bank automatikusan minden adatot továbbít Cégünk felé.

5. A Compuworx Zrt. kapcsolattartója fogja Önt keresni, amikor a készüléke átvehető.
Ekkor egy időpont egyeztetés után a Compuworx-nél át tudja venni a már használatra kész POS terminált, fizetni is csak ekkor kell.
Amennyiben igény van rá a Compuworx munkatársai tartanak egy oktatást Önnek, megmutatják a terminál fontosabb funkcióit, használatát.

Amennyiben további kérdése lenne munkatársaink állnak a rendelkezésére az Elérhetőségek menüpont alatt található telefonszámon.