Etaxi megoldások
Az alábbiakban bemutatjuk az e-taxi megoldásunk milyen szolgáltatásokból és eszközökből épül fel. Továbbá látható milyen előnyöket kínál az e-taxi megoldásunk a személyfuvarozási piac szereplőinek.

 • Pax típusú POS terminál elektronikus bankkártyás fizetések biztosítására
  Előnye: A 2013-as taxi rendelet előírásainak megfelelő készülék.

 • Taxi-társaságok prémium partnereinek biztosított (papíralapú) taxi-csekkek intelligens eszközzel (chipkártyával) történő kiváltása
  Előnye: A chipkártyát használó taxi-társaságok piaci pozíciójának javulása, az elavult papíralapú taxi-csekket használó taxi-társaságokkal szemben.

 • A piacon a taxi-társaságok szolgáltatását gyakran igénybevevő törzsutas-közönség számára hűségkártya (loyalty kártya) kibocsátása.
  Előnye: A törzsutas-közönség hűségének hatékony erősítése.

 • A taxi-társaság címkiadó rendszerének félcsendes címkiadás szolgáltatás biztosítása PAX POS terminál felhasználásával.
  Előnye: Kiváltja a hangos és zavaró URH- kapcsolatot így csendesebb és komfortosabb utazást tudnak lehetővé tenni a taxi-társaság munkatársai

 • A PAX POS terminálok kommunikációjának adattovábbításához szükséges GPRS használat biztosítása.
  Előnye: A mobiltechnológiát kihasználva lehetőség nyílik a terminálok mobilitására.
  Ezzel egyszerűbbé válik a taxisok és utasok élete is.

 • POS terminálok műszaki felügyelete, 7*24 órás ügyfélszolgálat biztosítása
  Előnye: Komplex szervizszolgáltatás, mely tartalmazza az azonnali rendelkezésre állást és csere készülék biztosítását az ügyfeleink részére.

 • Intelligens kártyák szállítása, programozása, megszemélyesítése, kártyakibocsátás.
  Előnye: Ügyfeleink elképzelik, milyen kártya designt szeretnének, mi pedig a feladat elejétől a végéig segítünk a megvalósításban.

 • E-taxi honlap: A taxi-társaságok részére készített webes felület, melyen különböző jogosultságokkal rendelkező nézetekre van lehetőség. Az oldal felhasználásának célja, hogy a taxi-társaság által elvégzett fuvarokat, azokból készített számlákat, és a társaságunk által kifejlesztett intelligens taxi-csekk kártyát, generált azonosítókat kezelje.
  Előnye: Nyomon követhető tranzakciók a taxi-társaság és szerződött partnereik részére is.
  Napra pontos lekérhető adatbázis adatok.

 • Prepaid kártya: Társaságunk az „előrefizetett taxi-kártyák” rendszerén alapuló fizetési funkcióra is tud megoldást biztosítani.
  Előnye:
  - Könnyen használható,
  - Újratölthető
  - Korszerű
  - Bármilyen célcsoportnak ajándékként is adható (nagyszülőknek, gyerekeknek, vállalati utazáshoz munkatársnak)

 • Elszámoló Központ: Társaságunk olyan komplex elektronikus rendszer bevezetését tudja megvalósítani, amely megoldást kínál az elszámolási feladatok automatizálására.
  Előnye:
  - Fuvardíjak, elszámolások napra pontos nyomon követése.
  - Bármikor lekérdezhető kimutatások, évi/havi/napi bontásban