Felsőoktatási diákigazolvány
A CompuWorx ZRt. végzi az intelligenskártya alapú országos felsőoktatási diákigazolvány szállítását, programozását A Gemalto MPCOS-EMV típusú kártyán a személyes, intézményi, valamint a beiratkozást igazoló adatok mellett elektronikus pénztárcák és szabadon felhasználható területek kerültek elhelyezésre. A CompuWorx olyan fejlesztő kiteket biztosít, amelyek segítségével a diákigazolványok kezelése egyszerűen illeszthető felsőoktatási informatikai alkalmazásokba. Az eddig kibocsátott felsőoktatási diákigazolványok száma  eléri az 1 millió darabot.

A kártya elektronikus funkcióit számos egyetemen és főiskolán használják többek között logikai beléptetés (számítógép logon), fénymásolás, vásárlás áru- és italautomatáknál illetve étteremben, üzletben, azonosítás tanulmányi, könyvtári és kollégiumi rendszerekben, fizikai beléptetés céljából.

A felsőoktatási intelligens diákigazolvány Magyarország első országos intelligens kártya alkalmazása az államigazgatásban, az első (és egyetlen) olyan projekt, amelyben országos szinten hivatalos igazolványként (B kategóriás biztonsági okmány) használnak mikroprocesszoros kártyát.